CANOPY DAY_02
CANOPY DAY_02

press to zoom
FHH Dubai HQ by VS Design Studio
FHH Dubai HQ by VS Design Studio

press to zoom
Image 5 Insta
Image 5 Insta

press to zoom
CANOPY DAY_02
CANOPY DAY_02

press to zoom
1/15

FINE OFFICES

The Fine Hygienic Holding office refurbishment was based on the need to motivate employees through an innovation driven space, that addressed the well being of its people. The concept was rooted to the clients brief and translated through various design elements, starting from a base white palette resonating with hygiene. The Jordanian roots of the company are expressed through Bedouin tents in the reception area as well as a modern majlis seating with rich Sadu pattern cushions, brand specific art and graphics are seen throughout the interiors. Bold elements such as a fire pole connecting the two floors, a tensile majlis net, and a skateboard ramp that spanned 40 meters along the length of the building, were some of the challenging design elements that VS design studio successfully accomplished. 

CLIENT TESTIMONIAL

“A workplace can either inspire; un-inspire; or have no measurable impact at all. As our employees spend, like most, a plurality of waking hours in the office, we strove for inspiration. We wanted to embed our corporate values of risk taking, speed and innovation into the workspace. 
VS Design studio ticked all of the boxes and delivered a project that our people are proud of. They bring family and friends to visit. Every single newcomer marvels about the design. Every prospective hire ends up joining because they want to work there.  And that’s the definition of success.”

James Michael Lafferty

CEO, Fine Hygienic Holding

CLIENT

Fine Hygienic Holding LLC

LOCATION

Dubai, UAE

STATUS

Built

COMPLETION DATE

2018

SIZE

15,000 sq ft

PLAY VIDEO